Kind + Jugend 2012 Pacyga möbler

Mässan har gett oss tillfälle att träffa våra leverantörer. Det har jag haft mycket glädje av.
En av dem var företaget Pacyga möbler som tillverkar våra mycket populära spjälsängar och möbler till barnrummet . Våran favorit- spjälsängen Hello Baby fanns naturligtvis med på mässan. Den annorlunda och smarta designen uppskattas även av våra kunder. En hög kvalitet och säkerhet gör den spjälsängen till vår stor säljare.

Pacyga tillverkar möbler sedan 1991.  
År 1993 börjar dem samarbeta med en stor svensk möbelkedja (vi får tyvärr inte använda namnet). Så småningom började företaget designa sin egen barnmöbel kollektion. Kunder uppskattar den enkla men eleganta designen med säkerheten i främsta rummet. Eftersom kundmottagande av kollektionen var väldigt bra fortsätter dem med att förverkliga sina egna idéer. Vi är stolta och glada att vi har introducerat de unika och vackra möbler på den svenska marknaden. 
På mässan har vi fått titta på dem senaste kollektionerna EKO KIDS och OH’RANGE.
De kommer snart finnas i vår webbutik . Här kommer ett litet smakprov: 

Köp barnmöbler hos Barnparadiset