Kind + Jugend 2012 Elodie Details

En vecka efter mässan Kind + Jugend i Tyskland  är vi redo för att dela med oss av våra upplevelser. Det första ordet som bara kommer är “Wow” . Vilken mässa , vilket engagemang, vilka utställare och produkter. Helt fantastisk upplevelse. Ni vet känslan när man var liten och väntade på tomten? Den pirrande känslan i magen hade jag under hela mässan (finns fortfarande lite kvar av den:). Vi skulle helst vilja ta in alla produkter i webbutiken så att Ni själva kan välja det som faller Er mest i smaken. Men nog om själva mässan … Vi tänkte presentera en del av leverantörer och produkter som vi själva tyckte var extra fina och roliga. En del av de produkter har vi redan i webbutiken , en del hoppas vi, kommer snart in i vårt lager och en del var så spännande att vi bara måste skriva om dem 🙂


Vi börjar med en svensk Stjärna som lyste upp tillvaro på mässan. Inte bara deras produkter som fångade uppmärksamhet men även en silvrig, fantastisk “napp-lampa” som fotograferades flitigt. Det är Elodie Details som har visat sina nyheter för 2013 och även en del klassiker. 


Efter nappar, åkpåsar och strollers är det dags för barnrumstextilier (i GOTS-certifierad ekologisk bomull). Och även dem produkter håller en hög kvalité och har en ny, fräsch design. Vi fastnade verkligen för Petit Royal. Och som namnet tyder på är den avsedd för alla våra små kungligheter 🙂 De fantastiska påslakanset, spjälskydd, och förvaringskorgar StoreMyStuff™ ( kompletterar serien som innehåller sedan tidigare napp, haklapp, napphållare och snuttefilt ).


Naturligtvis även den omtyckta kollektion “Apple of my eye” och “White Edition” fanns med på mässan. Eftersom vi har kunder som har efterfrågat produkter ur serien kan vi glatt meddela att  “Apple of my eye” skötväskan kommer snart i vårt lager (oktober 2012) . Den var nämligen inte tillgänglig för leverans från Elodie Details. Men både åkpåsen och filten finns redan att köpa i webbutiken.