Gravidkudde och amningskudde

Gravidkudde & amningskudde

Tänk om någon kunde förbättra / förenkla ditt liv under graviditeten och amningsperioden? Tänk om du själv kunde göra det?
Gravidkudde är unikt utformad för att följa den naturliga konturen och formen på din kropp från topp till tå. Perfekt för att sova, koppla av och även amma barn.
Bättre sömn på natten innebär bättre prestanda under dagen. Så om du sover bättre, påverkar du positivt ditt liv. Gravidkudde gör din graviditet mer bekväm och är säkrare för dig och ditt barn. Unik design gör att den avlastar kroppens mest “utsatta” områden som buk och överkroppen.
Gravidkudde kan du använda lång efter graviditeten. Det är en perfekt amningskudde och stödkudde till bebisen.
Är du en nybliven mamma, en amningskudde är någonting man har mycket nytta av. Den avlastar och hjälper dig samtidigt som den ger skönt stöd åt ditt barn. Amningskudde är oftast billigare och mindre än gravidkudde och därför kan det vara bekvämare att använda den under amningen, men även den kan användas som stöd under natten.
Det finns två olika sorters material i kuddarnas fyllning:
– cellplastkulor kallas även polystyren, styrolit, frigolit, EPS m.m. Bra formningsförmåga , men sätter sig/sjunker ihop efter viss tid
– silikoniserad bollfiber Det är ett ”småkrulligt” material som ger en mjuk och behaglig känsla i kudden. Bollfiber håller formen på ett mycket bra sätt. Mindre formbar, mer stadig.
Både gravidkudde och amningskudde kan man sy själv. Ett exempel på hur man kan sy en amningskudde hittar ni här: http://www.amningskudde.com/sy-en-amningskudde-sjalv/
Annars finns de i vår webbutik: http://www.barnparadiset.se/sv/82-amningskudde