Spjälsängar hos Barnparadiset

Dags för en nyspjälsäng? En spjälsäng med höj- och sänkbar botten är en bra första säng och kan användas till barnet är ungefär tre år. Det är viktigt att spjälsängen är säker för ditt barn och att den är bekväm för er föräldrar att använda. Våra spjälsängar är starka och robusta, gjorda av massivt trä. Du kan välja mellan klassiker i tidlös design eller moderna, praktiska spjälsängar med en vacker finish.
Eftersom många av våra kunder efterfrågat möjligheten att köpa även spjälsängar hos oss, har vi inlett ett samarbete med några fabriker / tillverkare som uppfyller våra krav på kvalitet och säkerhet. Tillverkare som redan producerar för störa möbelkedjor här i Sverige. Jag hoppas att Ni gillar vårt val och dem som köper hos oss kommer att ha mycket glädje av produkten.

spjälsängar

En tanke om “Spjälsängar hos Barnparadiset

Kommentatorsfältet är stängt.