Adventskalendrar eller julkalendrar är något som är uppskattat av de flesta barn.

Adventskalender i trä
Det är så mysigt med julen. Baka saffransbullar, öppna luckor i adventskalender och julpyssla lite. En adventskalender är kul både för barn och vuxna. Med den kommer den första känningen av julen för många barn. Och nu är det snart dags för julkalender igen. Det är ett rolig sätt att räkna ner mot julafton. Den som gillar att pyssla gör förstås sin egen adventskalender utav t.ex. små jutesäckar eller små tändsticksaskar. Men nu kan du även köpa väldigt fin adventskalender som kan gå i arv i generationer. Ytterligare några modeller hittar du hos oss i butiken: adventskalendrar i trä

2 thoughts on “Adventskalendrar eller julkalendrar är något som är uppskattat av de flesta barn.

Kommentatorsfältet är stängt.