Tävling! Vinn Åkpåse! Alla kan vara med!

Vi firar vår nya hemsida med en tävling . Alla kan vara med! Ni kan tävla på två olika sätt, beroende på om ni har en blogg eller inte.
OBS! Alla som deltar erhåller värdekupong på 50 kr (gäller beställningar över 400 kr inkl frakt)
Har du en blogg? Så här tävlar du:
1. Skriv om tävlingen på din blogg med länk hit. I inlägget ska du bifoga bilden ovan och följande text:
“Jag är med i Barnparadisets ® tävling om en valfri åkpåse! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer inredning till barnrum, leksaker, påslakan till spjälsäng och mm. “
2. Skriv en kommentar till detta inlägg med länk till din blogg och vilken åkpåse önskar du vinna samt vad skulle du vilja köpa i vår webbutik och varför. Se bilden ovan eller titta på vår hemsida: http://www.barnparadiset.se/

Har du ingen blogg? Så här tävlar du:
1. Skicka länk till tävlingen och till butiken (http://www.barnparadiset.se/) till 5 vänner med kopia till info@barnparadiset.se . Skriv sedan en kommentar till detta inlägg med vilken åkpåse du önskar vinna samt vad skulle du vilja köpa i vår webbutik och varför och att du tävlar utan blogg.
Tävlingen pågår i två veckor. Den 14 februari kommer vi att välja en vinnare
Lycka till!

19 thoughts on “Tävling! Vinn Åkpåse! Alla kan vara med!

 1. Glömde, förlåt! Jag skulle köpa
  Förvarings nät för badleksaker,Tvättsvamp – Groda och hela ert badsortiment utan problem eftersom jag har en liten kille på 7 månader som skulle bada hela dan om han NU fick! MEN han har inte så många badleksaker!!

 2. hej hej!
  jag är gärna med och tävlar. har mailat lite vänner och er!
  jag skulle vilja vinna åkpåsen: Åkpåse 90 cm – "Blå-vit"
  hoppas jag vinner för en åkpåse är ju väldans bra att ha.:)
  martina_holst@hotmail.com

 3. Jag skulle vilja vinna:
  Åkpåse 3 funktioner 110 cm – "Svart"
  Otroligt bra att den år så mångsidig! Relativt neutral men endå supersnygg!Snart är det dags för ett litet syskon till mig, och mamma och pappa har inga saker kvar! Jag vet att de skulle bli otroligt glada över denna!

  Fanns otroligt mycket fina saker men jag skulle nog välja:
  Skål "Bakelse / Cupcake"
  Otroligt söt! min lilla väninna på 3 år (och jag) skulle älska den!

  jag har länkat här:
  http://cleaclea.blogg.se/2010/february/14-februari-valfri-akpase.html
  kram, clea

 4. Jag är med!
  Jag skulle vilja ha mycket från er fina sida. Åkpåse 90 cm – "Cirklar" till exempel.
  Om jag skulle köpa något skulle jag vilja ha hela inredningen till Barnrum Rosa, för vi ska inreda hennes rum nu under våren. Pappas datarum försvinner 😉 Måste jag välja bara en sak så skulle ett prinsesslott vara gulligt till Elins rum!
  Jag har länkat på min blogg:

  http://fiaeklund.blogspot.com/2010/02/vi-kor-en-tavling-till.html

  Hoppas på turen =)
  Mvh
  Fia

 5. vill gärna vara med och tävla och skulle jag ha turen på min sida så skulle jag vilja ha åkpåsen vit blomma. Någonting annat som jag skulle kunna köpa är ett pussel 3D Av St peterburgs catedral. Den skulle min äldsta flicka få som älskar pussel men har tyvärr inget 3D än så detta vore super. Har länkat här

  http://familjengranberg.blogg.se/2010/february/vinn-akpase.html

  Håller tummarna då detta vore toppen då våran andra åkpåse gott sönder som vi är verkligen i behov av en ny så våran sessa slipper frysa

  Linda

 6. Hej!
  Jag har mailat 5 vänner och er för jag har ingen blogg!

  Jag skulle vilja vinna åkpåsen: Åkpåse 90 cm – "Vit Blomma"

  I webbutiken skulle jag vilja köpa väggdekoration i skumgummi med flugsvampar för min dotters vägg är vit och tråkig.

  coolmalpa@hotmail.com

 7. Jätte snygga åkpåsar och precis vad vi skulle behöva just nu!
  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha Åkpåse 90 cm – "Blå-vit" den som är turkos alltså. Jätte snygg och skulle verkligen matcha vår resevagn. Det är just den som är i behov av en åkpåse, då vi inte orkar bära vår lilla 6 månaders kille till bilen (han väger redan nu 10,3 kilo). Och den vanliga vagnen går inte i bilen, därför vi måste ha en hopfällbar resevagn.

  Om jag skulle köpa något från sidan skulle det bli ett lektält Djungel. Den skulle lillkillen ha mycket roligt med ute i stugan i sommar och även i framtiden!:)

  Länkat på min blogg:

  http://malinlj.blogg.se/2010/february/tavling-hos-barnparadiset.html

  MVH Malin

 8. Hej jag skulle vilja vinna den fina åkpåsen "vit blomma".

  Om jag skulle handla något så blir det nog sängkläder till en vit spjälsäng som vi nyss monterat upp!

  länkar givetvis till min blogg:
  http://jagtavlarhos.blogg.se/

  kram Linda

 9. Superfina åkpåsar! En sådan skulle passa perfekt här i norrland där vi har kalla och långa vintrar!
  Skulle jag vinna vill jag ha "vit Blomma" med svart innertyg.

  Det finns en massa jag skulle vilja köpa i er webbutik men om jag ska välja en sak så blir det nog Universal Stolsdyna Polkadot för att pimpa upp Ikeastolen vi ska köpa. Färg vet jag inte då vi inte vet om det är en tjej eller kille i magen 🙂

  Länk:
  http://wildastenlyckan.blogspot.com/2010/02/akpase.html

  Nu håller jag tummarna stenhårt!
  Kram Sara

 10. Såg att jag missade att skriva varför jag valde skötväskan:
  För att den verkar så praktisk, och så är den jättesnygg!

Kommentatorsfältet är stängt.