Du handlar tryggt och säkert hos Barnparadiset.se

Barnparadiset är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel fastställda av Rådet för E-handelscertifiering .
Symbolen visar att de krav som certifierad e-handel kräver uppfylls kontinuerligt. Datumet i symbolen representerar då alla kontroller passerades senast.

Krav för Certifierad E-handel
Rådet för E-handelscertifiering tar fram och underhåller en oberoende kravstandard för Internet-butiker för att underlätta för allmänhet och kunder att bedöma hur trygg och tillförlitlig användningen av e-handelslösningen är. Detta gäller både webshopens IT-säkerhet och hur företaget bakom webshopen sköts för att klassas som seriös, trygg och pålitlig. Föreningen utser och godkänner de parter som har rätt att certifiera enligt fastställt regelverk.