Vinn en kramgo barbapapa !

Vi firar vår 1-års jubileum!

Och då är det är dags för en ny tävling!

Vinsten är en kramgo BARBAPAPA (mellan 30 cm , svart)
Från den 21 juli 2008 måste det finnas varningstext på samtliga leksaker som innehåller magneter, om leksaken innehåller eller består av magneter eller magnetiska delar som är av en form och storlek som barn kan komma åt och svälja. Det gäller alla leksaker som är avsedda för barn upp till 14 år.
”Varning! Denna leksak innehåller magneter eller magnetiska delar. Magneter som fastnar vid varandra eller vid ett metallföremål inuti kroppen kan orsaka allvarliga skador och dödsfall. Uppsök omedelbart läkare om någon har svalt eller andats in magneter.”

Alla kan vara med!
Du kan tävla på två olika sätt, beroende på om du har en blogg eller inte.
Har du en blogg? Så här tävlar du:
1. Skriv om tävlingen på din blogg med länk hit. I inlägget ska du bifoga bilden ovan och följande text:
“Jag är med i Barnparadisets ® tävling om ett mjuk, kramgo BARBAPAPA! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer färgglada leksaker (bl.a barbapappa med familj) och inredning till barnrum. Tävlingen hittar du på http://barnparadiset.blogspot.com/
Skriv en kommentar till detta inlägg med länk till din blogg

Har du ingen blogg? Så här tävlar du:
1. Skicka en bild på ditt barn och hennes/hans favritleksak till info@barnparadiset.se . Vi ska publicera den här på bloggen. Skriv sedan en kommentar till detta inlägg och att du tävlar utan blogg. PS! Roligaste bilden vinner en hemlig extrapris!

OBS! Du som har blogg kan även tävla med bild! Då får du extra chans att vinna:)

Tävlingen avslutas den 20 september. Och då lottar vi ut en vinnare. Lycka till!

51 thoughts on “Vinn en kramgo barbapapa !

  1. Jag vill vara med och tävla!
    Här på min ävlings blogg har jag isat om tävlingen. Jag bara älskar barbapappa!!!

  2. Storebrorsan blev såååå avundsjuk på lillasyrran som fick en Barbamamma i doppresent ( en toppen dop present förresten ! ). Tänk ifall han fick vinna en alldeles egen Barbapappa !

Kommentatorsfältet är stängt.