Nalle Puh med vänner i i Sjumilaskogen

”Nalle Puh älskas av barn över hela världen. För dem är han en mysig, kramgo vän som speglar deras oskyldighet och gränslösa nyfikenhet. Hos vuxna representerar Puh det bästa ur barndomen, bilden av en enkel värld, fylld med mod, skönhet, vänskap och lojalitet.”Orden kommer från extramaterialet till Filmen om Nalle Puh.

Och vem som känner inte till Nalle Puhs Magiska Värld?

Hos oss hittar Ni många artiklar med Nalle Puh tema, för att Ni skall kunna skapa det Magiska Värld i ett barnrum. Vägdekor på bilden ovan hittar du under kategori Barnrum -> Nalle Puh Tema eller gå direkt till artikeln genom att klicka HÄR

Här kommer ett litet tips:

Letar du efter roliga sidor med färdiga motiv att skriva ut för barnen att färglägga?

Här hittar du bl.a målarbilder med Nalle Puh, Tiger, Nasse, Ior m.m:’

Bara skriva ut och det blir aldrig någon panik om målarboken skulle ta slut!

En tanke om “Nalle Puh med vänner i i Sjumilaskogen

Kommentatorsfältet är stängt.